Logo-LUUX-care

Laat jouw schoonheids- en wellness salon schijnen & bloeien


Wat als je binnen 48 uur een nieuwe klantenmagneet
in jouw buurt kon worden?


Investeer in een krachtig groeitool: de website waar je nooit tijd voor had tot het coronavirus uitbrak!

DE KRACHT VAN EEN PRACHTIG WEBSITE

«We geloven in 'love at first {site}'. Het is een werkelijkheid. Het werkt.» - Coralie Rocque

Jouw website is de online verlenging van jouw fysieke winkel, praktijk of studio. Het is tegenwoordig een onmisbare onderdeel van elk salon. Een website stelt jouw ideale klanten in staat om vooraf te ontdekken wat je aanbiedt, om te begrijpen hoe je te werk gaat en om kennis te maken met jou als professional. Mensen kopen van mensen, nu meer dan ooit.

Deze online vitrine helpt jouw potentiële klanten om bewust voor jou te kiezen en bij jou beauty- of wellness behandelingen te boeken. Je kunt er ook speciale aanbiedingen mee promoten, een evenement adverteren, e-mailadressen verzamelen naar wie je updates en aanbiedingen kunt sturen, jouw potentiele klanten beter begrijpen en nog veel meer. Het is een echte zakelijke booster.

We leven in een merkwereld. Het is geen geheim dat elk succesvol bedrijf tegenwoordig een sterk merk moet hebben. Als het voor andere bedrijven geldt, geldt het ook voor jou. De impact van merkspecialisten en influencers op de samenleving, consumptiegewoonten, besluitvorming en koopprocessen neemt namelijk met de dag toe.

Elke expert, elk nichebedrijf moet een duidelijke stem en een eigen identiteit hebben om zijn expertise en diensten om te kunnen zetten in stabiele inkomsten. Een loyale klantenkring wordt eerst geboren uit persoonlijke connectie, en daarna uit een positieve klantervaring.
Als je wilt dat jouw salon of praktijk opvalt en groeit, is deze kant-en-klare oplossing voor jou.

Meer lezen

DE WONDER VAN EENVOUD

«Design is niet alleen hoe het eruit ziet of voelt. Design is hoe het werkt» - Steve Jobs

Je bent schoonheidsspecialiste, masseur, healer, visagist, yogaleraar, nagelkunstenaar, kapper, huidspecialist, voedingsdeskundige, natuurgeneeskundige, noem maar op, maar waarschijnlijk geen webdesigner, geen marketeer, en zeker geen nerd!

Uit ervaring weten we dat het ontwerp van een nieuwe website om jouw bedrijf te professionaliseren een zwaar gedoe kan zijn. Het is daarom zelden jouw topprioriteit als bedrijfseigenaar: je concentreert je liever op het ontvangen en verzorgen van jouw klanten met jouw passie en expertise.

De flexibele en kant-en-klare website van Incubator Studio voor schoonheid, welzijn, en para-medische ondernemers is een tijdbesparende en efficiënte oplossing. Het is de ideale balans tussen enerzijds alles zelf doen en onderweg verdwalen (= matig resultaat), en anderzijds het helemaal laten doen door een webdesign bureau en meer tijd, moeite, energie en geld spenderen dan oorspronkelijk verwacht (= frustratie, teleurstelling).

We maken jouw websiteproject naadloos en duidelijk: je hoeft alleen maar op het proces te vertrouwen. Laat je leiden door experts om jouw inhoud te schrijven, volgens de richtlijnen van de website, en kies afbeeldingen die erbij passen.

Wij zorgen voor de marketingstrategie, het ontwerp, het technische gedeelte, de installatie, de integratie van de content en de go-live van jouw nieuwe website. Simpel en efficiënt.

Meer lezen

DE PRIJS VAN GELD

«Het verschil tussen een uitgave en een investering meet zich aan de groei van toekomstige inkomsten.» - Aurelie Becat

De kant-en-klare website van Incubator Studio is betaalbaar: redelijke prijs, beperkte tijdsinvestering, impactvolle resultaten.

We hebben tijd en geld geïnvesteerd om jouw tijd te besparen, zodat je bij ons de resultaten kunt krijgen die je verdient als het gaat om zakkelijke groei en zichtbaarheid, zonder kostbare middelen te verspillen.

We hebben jarenlang branding en marketing met internationale experts bestudeerd en honderden websites en merkstrategieën geanalyseerd in de beauty-, wellness- en paramedische industries. Op basis daarvan hebben we een fraaie website ontworpen die de essentiële informatie op duidelijke manier weergeeft. Precies wat je nodig hebt om niet de gebruikelijke valkuilen te vermijden. Eenmaal afgeleverd en online, begint jouw website meteen nieuwe klanten aan te trekken.

Wij zorgen ervoor dat:

  • je trots wordt op jouw website
  • het ontwerp naar jouw smaak is
  • de kernboodschap goed weergeeft waar jij voor staat
  • je zelfstandig je website kunt gebruiken als zakelijke tool
  • je kunt focussen op geld verdienen en jouw investering laten renderen.

Een uitgave is verspild geld; een investering levert geld op.

Meer lezen

DE WAARDE VAN TIJD

«Het gevaarlijkste soort verspilling is de verspilling dat we niet herkennen.»– Shigeo Shingo

Tijd is een schaars goed die je niet kunt terugkrijgen. Je kunt het je niet veroorloven tijd te verspillen en moet hem strategisch gebruiken. Als professional heb je elke dag veel op je bord, en wij ook.

We committeren ons eraan jou website binnen 48 uur te maken zodra we alle nodige informatie van jou hebben ontvangen. Niemand anders doet het op deze manier, terwijl efficiëntie de droom en hoop van elke professional is, nietwaar? Jouw slimme website is klaar om gelanceerd te worden, geïnstalleerd op jouw domein, volledig aangepast aan jouw merkidentiteit met teksten, afbeeldingen en pictogrammen.

We kunnen de levering binnen 48 uur garanderen omdat we toegewijd, gestructureerd, resultaatgericht werken en van uitdagingen houden, niet omdat het gemakkelijk is of voldoet aan een marktstandaard. We stellen de kwaliteitsnorm zo hoog als onze klanten het nodig hebben.

Wij zijn zakenpartners van kleine en middelgrote bedrijven, van serieuze en ambitieuze professionals. Geen van hen heeft tijd te verliezen. Ze willen het in één kéér goed krijgen.
We zijn mensen. We zijn experts. Wij zijn vakmensen.

 

Meer lezen

PROMOOT JOUW SALON, PRAKTIJK OF STUDIO!

LANCEER EEN NIEUWE WEBSITE...

De belooftes van LUUX CARE

GEEF JOUW BUSINESS EEN BOOST

MET EEN ECHTE KLANTENMAGNEET

verbluffend resultaten

KANT-EN-KLARE WEBSITE

SPECIALE AANBIEDING

LANCERINGSAANBOD!

Days
Hours
Minutes
Seconds

1897€

1397€

excl BTW

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja, we zijn geen robots! Wij zijn echte merkstrategie, [web] design en business experts met een voet in de beauty & welzijn industrie. We bedienen professionals op het gebied van schoonheid en welzijn met onze expertise en bewezen methodes, om van hun salon-studio-praktijk een succes te maken.

Zelfs als je geen IT nerd bent word het maken van je website een leuk proces. We nemen alle technische aspecten op ons. Je richt je op het voorbereiden van de inhoud (texten en afbeeldingen).

We beginnen elke nieuwe samenwerking met een kick-off videogesprek met onze nieuwe klant. We zorgen ervoor dat alles glashelder is en [hij] hij begrijpt waar we beginnen, de stappen die we nemen en waar we naartoe gaan om een ​​optimaal resultaat te garanderen. Vervolgens gebruiken we de collaboratieve projectbeheertool Trello, die alles gemakkelijk en duidelijk maakt, naast direct contact en snelle interactie.

We begeleiden jou pagina voor pagina en vertellen precies welke input we nodig hebben om elke pagina te kunnen leveren. Je hoeft dus alleen te denken binnen een strategisch doordachte structuur. Onze uitgebreide analyse van zakelijke websites en marketing strategieën van bestaande beauty- en welzijnpraktijken, in combinatie met onze expertise op het gebied van positionering, branding, digitale marketing en webdesign, vereenvoudigen aanzienlijk de productie van jouw texten.

Niet al jouw ideale klanten, mensen uit de buurt, professionals die op loopafstand van jouw salon of praktijk werken, ideale medewerkers of leveranciers (…) staan ​​op alle sociale media. Ze zijn bovendien niet allemaal verbonden met jouw zakelijke of persoonlijke sociale media-accounts en volgen doen ze nog minder. Maar het zou jouw zakelijke leven ten goede komen als ze allemaal jouw salon binnen twee minuten konden checken, jouw diensten meteen konden doornemen en met twee klikken een ​​afspraak konden maken.

Na de oplevering van jouw nieuwe website kun je onze trainingsvideo gebruiken om jouw website gemakkelijk te kunnen updaten en onderhouden, blogposts of speciale aanbiedingen toe te voegen, tekst of afbeeldingen te wijzigen etc. We hebben het jou zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als het echt niet jouw ding is en je wilt dat we je verder helpen, kunnen we natuurlijk webmasterdiensten aanbieden en aan je zijde blijven.

Deze niche-website is ontworpen om uw salon of praktijk te laten uitblinken en bloeien. Zie het als een serieuze kansgever en een nieuwe klantenmagneet. Als verbluffend ontwerp en perfecte navigatie voor anderen werken, zullen ze voor jou ook werken.

Wij zijn een boutique branding & digitaal marketingbureau voor kleine en middelgrote bedrijven met hoge ambities. Onze op coaching gebaseerde benadering en gestructureerde aanpak voor elk van de modules van onze kernexpertise, zorgen ervoor dat we jouw bedrijf brengen waar het verdient te zijn. Als je ons jouw branding en online identiteit toevertrouwt, zul je ervaren wat samenwerken voor succes betekent.

We hebben al jouw goede excuses weggehaald.
Stel het niet meer uit, begin nu!

© 2019 LUUX care | KvK nummer : 68092377 | the content of the website is copyrighted | all right reserved | terms and conditions | privacy policy

NAZOMER ACTIE

LUUX PRO

4470 

1990 €

ex. BTW 

+ 3 gratis dozen hydromaskers