Contactloze beauty behandelingen

“Veiligheid is niet duur,
het is van onschatbare waarde.”

Veiligheid en gezondheid zijn sinds enkele maanden de top prioriteiten, op straat, in het openbaar vervoer en op de werkvloer. We zijn allemaal weer aan het werk, en proberen waar mogelijk de tijd (en gemiste inkomsten) in te halen. Maar sommige klanten vresen nog voor hun gezondheid en durfen voorlopig niet terug te komen. Wat ze nu nodig hebben? Contactloze beauty behandelingen, ontspanning, en een goede weerstand.

Om terughoudende klanten over de streep te halen moet je ze geven hetgeen ze nu echt nodig hebben.

CONTACTLOZE BEHANDELINGEN

Contactloze behandelingen hebben de wind in de zeilen. Professionals in contact beroepen hebben met enorme inventiviteit hun werkwijze aangepast aan de nieuwe veiligheidseisen. Maar sommige behandelingen kunnen eenmal niet op afstand gegeven worden: een knipbeurt, een gezichtsmassage of een comedonen extractie bij voorbeeld.

LED lichttherapie daarentegen kan wel op anderhalve meter afstand gegeven worden. In deze tijden sta je er al met 1-0 voor als je een lamp in jouw salon hebt staan! Communiceer erover, en laat jouw klanten veilig terugkomen.

ONTSPANNING & LICHT

Na weken van zorgen en binnen zitten zijn ontspanning en licht nog nooit zo nodig geweest. Creëer voor jouw klanten geborgenheid en rust, en neem de tijd om te luisteren naar wat in hun leeft. Pas als de klant voelt dat je alles in controle hebt – veiligheidsmaatregelen in het bijzonder – kan hij of zij zich volledig overgeven en eindelijk ontspannen.

LED lichttherapie wordt door het hele jaar gebruikt om stress, vermoeidheid, jetlag en gebrek aan energie tegen te gaan. Wat wil je nog meer, als je net uit een zware periode komt (of er helaas nog in zit)?

Gaat jouw klant deze zomer niet op vakantie? Geef haar of hem met lichttherapie een heerlijk ‘strand gevoel’, een flinke dosis licht die ervoor zorgt dat de klant mooier én blijer wordt van jouw behandeling. Lichttherapie is simpel gezegd een kunstmatig alternatief die de gunstige effecten van het zonlicht nabotst. En dit zonder de risico’s van de zon!

WEERSTAND TEGEN VIRUSSEN

Een sterke afweersysteem om je tegen virussen en ziekmakende bacteriën te beschermen is op de lange termijn het allebelangrijkst. Ondanks alle voorzorgmaatregelen kan het nog gebeuren dat je in contact komt met het virus. In dat geval moet jouw lichaam in staat zijn om ertegen te vechten. Wist je dat je als beauty professional jouw klanten kunt helpen hun immuunsysteem op een volledig natuurlijke manier te stimuleren?

Rood licht therapie, in korte (15-20 minuten) maar gerelmatige sessies, is een bewezen manier om de weerstand van jouw klanten te verhogen. Geen aanrakingen, geen exfoliatie of serum nodig, alleen rood licht toepassen op het gezicht en op de décolleté is genoeg om de aanmaak van witte bloedcellen te stimuleren.

Ongeacht de technologie die je gebruikt, is het belangrijk om jouw aanbod te laten aansluiten bij de behoeften van jouw klanten. We zijn niet helemaal onpartijdig, maar zien in de praktijk dat LED lichttherapie in deze periode een fantastische oplossing is: veilig, effectief, veelzijdig en vooraal contactloos

Deel op

Share on facebook

Deel op

Share on linkedin

Volg ons op

Volg ons op

Volg ons op

NAZOMER ACTIE

LUUX PRO

4470 

1990 €

ex. BTW 

+ 3 gratis dozen hydromaskers